Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Jack Reacher. Încă un film în care Tom Cruise rupe tot -

Jack Reacher. Încă un film în care Tom Cruise rupe tot

jack reacherAstăzi îl avem în vizorul lunetei noastre (o să vedeţi imediat de ce am băgat comparaţia asta) pe stimabilul Tom Cruise, v-aţi prins oricum din titlu că-i vorba de el,  (care cred că mănâncă aripioare crocante de minicaracatiţă nord coreană de nu mai îmbătrâneşte, el arătând aproape la fel de tânăr ca în Top Gun) care joacă rolul unui anchetator militar retras din meserie (ce-mi plac clişeele astea cu singuraticul războinic ce se retrage în munţi scârbit de societate) în filmul Jack Reacher.

Filmul începe aşa: un lunetist împuşcă la întâmplare cinci oameni nevinovaţi. În scurt tim este prins şi pus să recunoscă faptele. Iar el îl cere pe Jack Reacher ăsta de care se ciocnise pe când era militar în Irak. Şi vine Jack al nostru şi descoperă că nimic, dar nimic nu e ceea ce pare. Conspiraţii, trădări, bătăi, împuşcături şi Tom Cruise care face lumină şi dreptate, normal.

Merită văzut, nota 8,5, nu uitaţi de popcoarnele de rigoare. Şi nu mai suspinaţi că nu v-am povestit mai mult, dar nu vreau să-i stric farmecul. Ăla cât e.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Şi-a fost o dată ca niciodată… alegeri la PSD Prahova

Sâmbătă 30 martie. Data stelară... o ştie Jean Luc Picard, nu mă-ntrebaţi pe mine. Bărierit, frezuit, dat cu apă de...

Close