Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Jurnal de Olanda - Ep. 1 -

Jurnal de Olanda – Ep. 1

Astăzi pe la opt jumate trecute bine, am luat-o la picior spre stația de bus (care-i la aprox. 3 km de unde stau, dar na, condiția fizică se menține cu muncă).

Ok și ca să nu divaghez, până la stație mi s-au întâmplat două lucrușoare.

1. Mergând eu pe lângă canal, că unde e Olanda e și apă, fix cu soarele-n ocheane, a se vedea foto, văd o siluetă de gagică pe mal. O fi venind de la bărcùță, o fi reparat cârma, mă gândesc. De unde, când ajung la 3 metri de ea, olandeza noastră era-n costum de baie, tocmai își făcuse swimingul de dimi. Și eu eram cu hanoracul și geaca pe mine. Măcar am o scuză, nu știu să înot.

și

2. Trec de tanti cu înotul și mă apropii de răspântia la care trebuie să o iau la stânga pe câmp până la satul unde se găsește busul. Chiar la răspântie vad un grup de vreo 10 persoane în fața abatorului. O fi grevă și la ăștia… Aș. Un tip cu o vestă galbenă și niște tineri și tinere protestau cu niște pancarte pe care scria probabil că și vacile e oameni. Nu știu că încă nu știu atâta olandeză. De remarcat că o făceau în liniște, nu striga nimeni nimic. Așa o fi orele lor de lucru manual, cine știe.

Și cam atât pt azi. Ne citim la ep. 2.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
În 28 de ani de la golani am ajuns șobolani

N-a fost nevoie decât de 28 de ani pentru ca labele comunisto-securiste de grad 2 care au pus mâna pe...

Close