Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Jurnal de Olanda- ep. 3 -

Jurnal de Olanda- ep. 3

Din capul locului vă zic că singurele lucruri care-mi lipsesc din Ro sunt: viteza la net și cărțile (dar am găsit în Ams o librărie cu books in english si în următoarea zi liberă o să dau năvală).

Ok. Una peste alta azi am fost liber și m-am transportat cu busul până în Alkmaar.

Un orășel care cică are propriul Red District. Mai caut data viitoare.

Are și coffeeshopuri de unde poți să-ți iei iarbă. Dar are canale, străduțe și e chiar frumos. Plus magazine, au și Decathlon, ai dreacu olandeji.

Așa că m-am plimbat, mi-am luat rahat turcesc de la magazinul cu produse turcești (au semințe de dovleac și FS, de abia aștept să joace  naționala la Euro sau CM).

După ce am prospectat piața, m-am întors la De Rijp,  cu 2 sacoșe cărate stoic, în 40 de min de mers pe câmp. Cam cum căra Arnold bușteanul ăla în filmul cu comando. 🙂

Și ca să nu vă las chiar așa cu descrierea asta sterilă, va zic 2 văzute:

1. Cănd pensionarele plimbă seara patrupedele, poartă veste reflectorizante să nu se lase cu carnagiu.

Și

2. Stăteam în stație îmbrăcat ca eschimosul în zi de pensie. Și apare unu în tricou cu mânecă scurtă. Deci io mă căcam pe mine dd frig și ăla ziceai că-i angajat frigotehnist. Îmi venea să-l întreb care-i secretul, dar când a început să   tragă dintr-un joint, am înțeles.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Jurnal de Olanda – ep. 02

De fapt, dacă ați observat, episodul de ieri  nu-i nicidecum numero uno. Dar nici ăsta de azi. Pe care-l scriu...

Close