Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Jurnal de Olanda - ep 5 -

Jurnal de Olanda – ep 5

Fără alte introduceri spectaculoase vă zic doar atât: mi-am luat scuter. Sau scooter, cum preferati.
Iar în Olanda, seara e uneori o vreme de nici ursul polar nu-l dai afară din casă. Ca de exemplu ieri seară, dar să prelungim un pic suspansul și suspinsul.
Prin urmare, în prima zi cănd am vrut să plec la muncă (sunt numai vreo 35 de km)  atâta m-a învârtit GPS-ul că m-am învârtit vreo 2 ore printr-un sătuc de cred că au avut ăia impresia că sunt cu recensământul. În fine, după cele dpuă ore consumate am făcut următorul lucru: am legat scuterul în stație și m-am dus cu autobuzul la muncă (e un fel de a spune, după autobuz iau trenul, după care un alt autobuz).
A doua zi am pornit mai devreme cu încă o oră. Mi-am setat (așa am crezut) pe un traseu care să nu mă bage prin Amsterdam. Mi-am dat seama că bulangiul de gipies m-a tras în piept când am ajuns la feribot și era altul. Și dă-i învârtită pe la periferie de Ams. Cert e că am ajuns. După 5 ocoluri și șase mii de draci. Asta era ieri dimineață. Ieri seară termin pe la 8, setez clar traseul pe care l-aș fi vrut in the morning și… la drum. Porțiuni cu întuneric, bătea vântul, de trei sau patru ori m-am dat jos de pe mașinărie să văd unde vrea gpsul să mă vâre. Ajung la ferit botul care trebuia și dă-i bice. Când mai aveam vreo 10 km se lasă ceața, geamul de la motor se aburește, iar gheruțele din dotare încep să facă țurțuri pe ghidon. Oprește din 5 în cinci minute să ștergi bucata de plexiglas. În timpul ăsta îi injuram pe ăia de au inventat scuterul. Dar am ajuns.
Acu, când scriu aceste rânduri sunt mai optimist, mai merg de 2 ori și-l învăț. Și de acolo lucrurile se vor așeza. Oricum o să înceapă ploile. Să vezi atunci aventură. 🙂

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Jurnal de Olanda – ep. 4

Astăzi am avut iară zi liberă ca un barosănel ce sunt. Așa că pe la 10 mi-am mișcat trupul în...

Close