Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
La avionul prăbuşit să nu te duci cu votca la bord -

La avionul prăbuşit să nu te duci cu votca la bord

flightFlight. Şi Washington. Denzel Washington. Care-i un pilot de avion. Din ăla cu care zburăm şi noi când ne facem vacanţele în Ibiza. Adică plin de oameni care-şi pun vieţile în mâinile cu care pilotul ţine manşa păsării ăleia de metal. Numai că Denzel nu-i un pilot tipic. Adică bea, trage pe nas şi babardeşte stewardese. Iar când se suie în avion ca să-l decoleze e bine afumat. Că omul se simte mai dur şi mai bun la pilotat decât orice urmaş de-a lui Icar.

Numai că avionul nu merge de multe ori la aeroport. Nu în filmul ăsta. Tocmai ce-a tras al nostru trei votculiţe cât se ocupa copilotul de dus avionul printre nori, ba mai bagă şi-un somnic mic de refacere când, nenorocire!, se defectează ceva şi aeroplanul e gata să dea cu nasu-n ţărână. Numai că, Denzel is here. Se pune al nostru la manşă şi bagă o manevră din aia complicată (merită toţi banii faza), redresează măgăoaia şi-l înfige lin (atât cât de lin se poate înfige un avion de pasageri) într-un câmp.

Şi, cum e normal în astfel de cazuri (cine-a văzut “Dezastre în aer” la National Geographic, ştie) se lasă cu anchetă. Şi descoperă ăştia sticluţele de votcuţă goale (pasagerilor nu li se dăduse alcool că erau turbulenţe, ceea ce e ciudat că io unul le-aş da să bea tocmai când se zguduie avionul). Şi se pun pe întrebat.

Iar alcoolicul de Denzel care turna în el ca pe vremea potopului, e chemat să dea cu declaraţia în popor. Ce declară el şi cum se termină veţi afla dacă vedeţi filmul.

Nota 7,5 pentru film şi 9 pentru jocul pilotului alcoolic. Film de văzut cu prietenii cărora le e frică să zboare. Neapărat.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
O nouă categorie: photoshop

[singlepic id=44 w=320 h=240 float=] De azi cititorul, dar şi privitorul se poate delecta cu o nouă categorie pe ziarit.ro:...

Close