Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Laptele și pornul -

Laptele și pornul

Situație la Prahova: elevii vor primi cu întârziere de o săptămână laptele și cornul. Pentru că nu s-a finalizat contractul. Dar se va finaliza, ce atâta grabă?

Situație la Ploiești: după o vară în care ploieștenii au fost hrana preferată a țânțarilor, de ziceai că Ploieștiul e situat pe malul drept al mlaștinei din Mississippi, nici acum primăria n-a putut să încheie contractul de deratizare, dezinsecție și dezinfecție. Lasă că vine frigul, mor țânțarii, toată lumea o să fie bine. Bine, bine, dar se știe că șobolanii sunt niște creaturi rezistente. Dacă tot am avut Festival Medieval în urbe, de să nu alerge șobolanii prin oraș ca în evul mediu?

Situație în general: ne-am dat cu fețele de steagul patriei că n-a primit urmașul lui Decebal doi mici de la stră-strănepoata lui Attila. Dar despre cei doi neurochirurgi care și-au dat demisia pentru că nu pot avea grijă de pacienți? A, ne pasă de sistemul de sănătate doar când ne lovim noi de el, altfel, lasă că merge și așa. Despre băiatul ăla de la Casa de Asigurări care și-a tras șapte milioane de euroi din pacienți fictivi lăsându-i de izbeliște pe cei care aveau nevoie de ajutor, ce mai ziceți? Ne mai dăm cu fețele de steaguul patriei?

continuarea AICI, că mai e…

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Vă place teoria conspirației? Și celor din Primăria Ploiești

Dacă vă întrebați, și știu că vă întrebați, cum de s-a răcit așa brusc vremea și chiar de la începutul...

Close