Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Las Fierbinți de Prahova-Frizerul din Măneciu -

Las Fierbinți de Prahova-Frizerul din Măneciu

frizerDragii moșului, mare dragoste mare se petrecu la discoteca din Măneciu-Prahova (că doar nu în Biblioteca Academiei) când doo suflete cântând pe aceiași undă și-au unit destinele pe Guță și Tiesto. Ea, 27 de primăveri, iel 40 de toamne spre ierni. Dar unde dragoste este, vârsta e un cârcel în portofel ce te îndeamnă la autocritică. Iar ei se iubiră ca elfii din stăpânul inelului. Până când…

Soarta crudă și hâdă a dat presei că el, iubi al ei, a sechestrat-o, amenințat-o, batut-o, tuns-o și furat-o. Numa Liniuțe cu-o. Că cică ea îl amoreza pe altul.

Asta se întâmpla joia trecută. Iar ea, cu naturelul  simțitor a luat un pumn de pastile ca memoria ei să sălășluiască etern peste iubi cel bulangiu.

Varianta lui: afacerist ONEST în Spania (nicidecum intepol… pardon, interlop). 3 firme. Lamborghini (nu mai râdeți, bă). Ea pică pe spate ca ecluza de la Porțile de Fier. Iubire. Love is in aer. Viori, petale de jojoba. El dă bani la ea. Tarzan happy. El vine în țară. Jane nervoasă. El aflat că ea lustruiește alt candelabru. El zen. Ea prinsă când încerca să-i dea gaură la portofel. ”Fă, te duc în costumul de botez la poliție. Tunsă”. Ea: ” Mă tund singură, du-mă la domiciliu”.

Varianta ei: El: sechestrat gagica, amenințat, furat telefon. Poliția pe fir. Spania în lacrimi, Lamborghiniul singur și nerecules. Sala plânge. Plângere penală. Girofare. Ninooo-ninooo.

Întrebarea mea: s-a tuns singură sau a tuns-o. Discovery, ai legătura.

 

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Zilele cețoase… ehei, ce zile

Ziarul Curentul - 11 decembrie 1942

Close