Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Lăsaţi morţii în pace -

Lăsaţi morţii în pace

În foaia aia a lui Felix Voiculescu, Jurn(an)alul Naţional a apărut un material despre faptul că pe gardul unui cimitir la intrarea în Sinaia a apărut un banner al ARD-ului. Urât!, mi-am zis cu ură-n barbă. Acum vreo 10 minute Cristian Burlacu (unul dintre cei care apare pe banner) a trimis un comunicat în care spune că bannerul respectiv a fost furat din Comarnic şi pus pe gard de adversarii politici. Strategie de campanie de căcat.

Oricare ar fi adevărul (merg e varianta a doua)… lăsaţi mă jegurilor morţii în pace. Rupeţi-vă capul pe străzile patriei, tăiaţi-vă bannerele, vopsiţi-vă afişele, dar nu vă coborâţi atât de mult să ne arătaţi chiar aşa pe faţă ce împuţiţi sunteţi voi şi politica voastră în care nu există loc pentru cuvântul decenţă. Rămâneţi la şpăgile electorale că ţara are nevoie de mălaiul vostru.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Moartea angajatului de la Luxten este din vina Luxtenului

Ieri seară, pe strada Mărăşeşti, un angajat al firmei Luxten era urcat a 4 metri într-o nacelă pentru a pune...

Close