Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Law and order - Ziua Poliţiei la Ploieşti -

Law and order – Ziua Poliţiei la Ploieşti

ziua_politiei 116M-am trezit cu noaptea-n cap (am dat-o jos, că nu era să merg cu ea pe cap) ca la 9.30 fix să fiu la Ziua Porţilor deschise de la Poliţie. Cu ocazia, of course, a Zilei Poliţiei Române (că de aia am tras cu carpaţiul la Câmpina vineri). Şi-au venit puhoi de copilaşi care s-au uimit la câinii poliţişti (la fel de frumoşi şi dăştepţi ca Rex comisarul – dacă ştiţi serialul). Li s-au arătat armamente, truse criminalistice (din alea de au ăia de la CSI Miami) şi li s-au dat baloane (am avut unu, dar l-am dat cado).

M-am mai întors şi la orele 13 ca să pozez demonstraţia ansamblului “uite mamă vin mascaţii”. S-au caftit între ei ca în filmele cu Chuck Norris adolescent, oficialităţile au aplaudat, iar eu m-am cărat la redacţie ratând potolul de după. Dar cât băieţii “serve and protect” au băgat la fizic, eu am aruncat o galerie foto AICI.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Frizzzz madărfacăr sau cum am tras la Cupa Presei la Tir

La pepiniera de poliţişti de la Câmpina era frig şi bătea un vânt de-ţi lua chipiul pe sus (şi erau...

Close