Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Mexicanu și ku klux klanu. Tovarăși de celulă -

Mexicanu și ku klux klanu. Tovarăși de celulă

cellmatesUn film nici prea-prea, nici foartea-foarte. Nu te-neci cu floricica de porumb, dar nici nu te îndeamnă cinefilia din tine să-l revezi după un timp. Cellmates este despre lui Leroy un bossuleț prin Ku Klux Klan (ăia de umblă cu fețe de masă pe cap) care ajunge la pușcărie pentru fraudă. Trei ani. Pușcărie unde se cultivau cartofi. Mulți cartofi. Și care, pentru că era cam tare în clonț (directorul pârnăii îl tot chema la discuții) și pentru că tovarășul lui de celulă Bubba (cum altfel să-l cheme?) se îneacă cu un cartof și dispare din peisaj, este pricopsit cu un nou cellmate. Emilio. Un mexican.

La început, ăsta cu white supremacy îl cam caftește pe el emigrante. Dar în peisaj apare noua femeie de servici a directorului pușcăriei: Madalena. O (ați ghicit) mexicancă faină care se amorezează de băiatul cu fața de masă. Și căruia îi strecoară bilețele când e el la vorbe cu directorul și ăla nu-i atent. Numai că bilețele îs în spanish și cine știe oare spaniolă dacă nu Emilio tovarășul de celulă?

Și uite-așa aflăm încă o dată că dragostea schimbă tot, din rasist Leroy realizează că poate fi și altfel de om, devine prieten cu mexicanu, îl ajută, plânge sala, ce mai. Finalul îl descoperiți singurei dacă aveți curiozitatea să vedeți filmul. Pentru că la comedii sunt mai indulgent-nota 7.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
PNL, PNL, banii voştri unde e?

Sau posibile ipoteze (că de aia mă uit la CSI Miami, New York şi Las Vegas) despre furtul banilor de...

Close