Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Moartea angajatului de la Luxten este din vina Luxtenului -

Moartea angajatului de la Luxten este din vina Luxtenului

Ieri seară, pe strada Mărăşeşti, un angajat al firmei Luxten era urcat a 4 metri într-o nacelă pentru a pune beculeţele de sărbători. Un autobuz a intrat în braţul macaralei care susţinea nacela, omul s-a dezechilibrat şi a căzut pe asfalt. Din nefericire a murit. Se pare că a căzut cu spatele de bordură şi a dat cu capul de asfalt. De ce zic eu că Luxtenul e vinovat? Pentru că:

– Omul nu avea nici echipament de protecţie şi nici nu era asigurat. Se face vreun pic de protecţie e muncii la Luxten? Dacă da, îi verifică cineva?

De ce nu se pun beculeţele alea noaptea când nu e circulaţie? Şi nici se ocupă la ore de maximă aglomeraţie benzile din oraş. Costă orele suplimentare prea mult?

Dar aşa e cu Luxtenul de mult în Ploieşti. Fac ce vor ei că nimeni de la primărie nu o să-i deranjeze vreodată. Indiferent de regim.

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Close