Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Monday movies -

Monday movies

clachetaPentru și findcă știu că-i luni și că n-are nimenea chef de muncă, vă invit la niște filme, ceva ușor de urmărit sau de neurmărit în timp ce vă prefaceți că munciți ca să fie șeful mulțămit:

Hansel & Gretel: Witch Hunters – nota 5 așa din generozitate. După ce Hansel și Gretel scapă din căsoaia din turtă dulce, cresc mari și se apucă de vânat vrăjitoare. Un bulion de film bun de văzut pe repede înainte.

Assault on Wall Street – un gagiu ce lucra ca pândar pe o mașină blindată este lovit crunt de criză. Economiile i se duc, nevastă-sa care avea o boală nasoală se sincide… El pune mâna pe armă și începe să lichideze bancheri ți brokeri. Nota 6. Așa pentru idee 🙂

Stand Up Guys și . Trei boșorogi ce-au fost o dată șmecheri și încă mai sunt. Unul dintre ei trebuie trimis numai dus la Hades. Uitați-vă la el. Nota 8.

The numbers station e-un fost asasin al CIAeului care acum trebuie să păzeasca o criptoloaga. Ei lucrând, de altfel, în ditamai bunkerul dintr-o locație secretă. Iar când locația e sub atac și codul spart… acțiune frate! Nota 7,5, adică merge pentru cine are chef de pac-pac.

La final două animații drăguțele Escape from Planet Earth și Wreck-It Ralph. Prima-i despre niște alieni care vin pe Terra să scape alți alieni închiși de un militar nemilos – nota 8 pentru că-i funny pe alocuri.

A doua este despre personajele din jocurile electronice care trăiesc într-un centru de jocuri video. Și ce pățesc ele. Merge de o notă 9, nu-i uitați și pe copilași, poate și pe șef care, nu-i așa, e un copil mai mare.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Odă* soldatului sovietic eliberator

Eliberator, normal. Așa de ziua lu coana Europă și de ziua victoriei coaliției Națiunilor Unite în cel de-al doilea război...

Close