Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Pă ăștia de-l regretați pe Ceașcă v-aș trimite la Doftana -

Pă ăștia de-l regretați pe Ceașcă v-aș trimite la Doftana

Un UPDATE mic și f. chic: Nici nu terminasem bine de dat share la postul ăsta că văd pe fb-ul preferat asta:

Nu-i dau numele că n-are rost. Dar reiau apelul pus la postare, pune nene mâna pe-o carte (poate ai pus, dar ești ca ăia din textul de mai jos, te califici pt Doftana, dacă tot îl ai pe Guevara ideal) și vezi cine a fost cu adevărat Che Guevara, nu te lua după tricourile ale cu mecla lui Che făcute după poza lui Korda.

Uite un LINK poate te așezi mâine la coadă la butelii.

Postul inițial:

Precizare: am citit pe facebook, dar sincer, și-mi cer scuze de trei ori anticipat, nu mai știu la cine (că sunt cam obsedat de fb, stau pe ea (sau pe el) all day, dacă o să mă tai la venă o să curgă sânge albastru, de la culoare siglei fb-ului nu că-s vreun os domnesc) că ezistă unii care-l regretă pe Ceaușescu. Mai ales la comentariile la poza ”cretinului Carpaților”.

Am întâlnit de-a lungul vieții mele (după lovitura de stat din december 89, evident) destui trepanați care plângeau vremurile de tristă amintire (parcă așa era sintagma, nu?). Cărora îmi venea să le f**t un șpiț în dinți. N-am făcut-o pentru că de fiecare dată erau mai oldies ca mine și nu se face să bați boșorogi (n-am găsit altă rimă).  Problema este că au ajuns unii care în 90 erau cu-o juma’ de coadă din spermatozoidul ăla campion alu’ tac’su înspre condom să ne explice că ce bine era pe vremea comunismului și cum a dus cârnatul ăla analfabet țara pe noi culmi de dezvoltare și progres.

S-au scris tone de texte de cât de căcat era atunci în țară, nu mai umplu și eu netul cu asta. Dați pe Google și aflați, care vreți.

Ce vreau eu să zic aici este că pe toți ăștia de îl regretați pe Ceaușescu, comunismul, care puneți botul la propaganda de gen ”străinii ne fură țara”, ”occidentul o să ne fu*ă femeile și o să ne pună laxative în fântâni”, toți care guițați că ți se dădea loc de muncă și casă, vă zic atât: puneți în plm mâna pe muncă sau dacă nu tăceți din gură. Faptul că unii dintre voi aflați la perioada pensie+medicamente+chin ați ajuns așa este că în 90 i-ați votat pe ăia de au supt p**a comunismului până la a șaptea spiță. Și ei și neamurile lor și securiștii lor au creat după 90 neocomunism cu față umană cum ar zice nea Nelu care încă e verde și râde de voi.

De aia vă uitați ca oile proaste la proteveu când unul ca Brucan vă explica cu ce se mănâncă democrația, de aia suspinați orgasmic când apărea Petre Roman cu pulover fără gât (chiar, mai e membru PNL?), de aia aplaudați când căcații de mineri aduși deIlici Iliescu băteau oameni pe străzi, de aia chiuți fericiți când vă aruncă pui congelat sau găleți în campanii. De zombi ce sunteți trai-v-ar comunismul din voi la pușcăria Doftana unde e frig și rău așa cum faceți voi din țara asta din patru în patru ani când vă mănânca în c*r să votați în loc să plângeți despletiți la mormântul cizmarului vostru preferat.

PS1. Băi, dar chiar așa memorie scurtă aveți? Vă pune ceva în prostamol și-n (nu știu care e varianta pt femei). Poza de la post este luată de la istorie-pe-scurt.ro și da, așa trăiam majoritatea atunci (am prins și eu). Între cozi, frig, curent oprit etc, etc. Haideți, remember mother fuc*erilor!

PS2. Nu mai zic de dețiuții politici, de ce făcea securitatea, de…  că vă dă sângele pe nară.

PS 3. Pă-ul din titlu e intenționat. Ca și ”ezistă”-ul din text.  🙂

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Ploieștenii din Mihai Bravu cumpără masiv apartamente în Nordul Ploieștiului. N-ai să GHICEȘTI motivul :)

Boom pe piața imobiliară din Ploiești. Locuitorii cartierului Mihai Bravu au luat cu asalt agențiile imobiliare cumpărând în draci apartamente...

Close