Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Pensionarii de pe facebook s-au intalnit la mitingul proSMURD -

Pensionarii de pe facebook s-au intalnit la mitingul proSMURD

Care nu a avut nicio treaba cu SMURD-ul.

Citind ca oamenii care sustin SMURD se vor intalni la orele 15 in fata la Prefectura (lucru anuntat pe facebook), m-am dus sa fac material pentru site. Se anuntasera vreo 470 de persoane. Si au aparut cam 100. 90% varsta a treia. Galagiosi ca in 90 cand strigau “soarele rasare, Iliescu apare” sau “noi muncim, nu gandim”. Pusi pe fapte mari. In primul rand era un cordon de jandarmi la vreo 30 de metri de ei si strigau “fara violenta”. De la cine? Vazand ca jandarmii nu raspund si-au sucit avanturile revolutionare spre presa. Cameramanul de la Realitatea a fost imbrancit ca vezi Doamne filmeaza pentru ca sa-i amendeze SRI-ul (da, curat curaj revolutionar).

Un nene care agita un steag il tot imbrancea pe-un baiat care poza, iar o tanti foarte inflamanta m-a facut pedelist (asta pentru ca ii tineam cuiva microfonul si nu era fana tanti aia a televiziunii respective) si securist (e aia din poza cu demisia Basescu). Nu-si luase rudotelul la partid (ca am inteles de la cateva persoane ca majoritatea sunt de la PSD, zvonuri rautacioase, evident). I-am urat si eu printre dinti ceva de sezon.

 

 

 

Revolutia pensionarilor continua si la ora asta, o sa ma duc sa mai bag niste poze daca nu ma alearga revolutionarii astia care l-au votat in 90 pe Ilici, care au beneficiat din plin de maretele realizari ale comunismului si care au atat sange in protest ca n-au curajul sa-si dea numele la un sincron de teama… cui?

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Asigurarile “Fericirea”

Luceafarul 30 iulie1928

Close