Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Pentru... -

Pentru…

braveheartPentru toate minciunile ordinare. Pentru filmatul străzii cu spatele la românii care stăteau înghețați la coadă ca să voteze. Pentru Meleșcanu care s-a declarat mulțumit în timp ce-și pufăia trabucul. Pentru că diaspora nu formată din pufoși cum zicea un sinistru onanist intelectual. Pentru țățismul isteric al jurnalizdelor și jurnalizdilor de la antene și reteveuri. Pentru spălatorii de creiere înfricoșați de internet. Pentru aducerea grobianismului la stadiu de deontologie și a minciunii pe post de adevăr absolut. Pentru lamentările pușcăriabililor care au devenit apărători ai propriei lor democrații. Pentru gazele lacrimogene care au fost trase în românii care vor totuși înapoi acasă. Pentru autocare și microbuze ducând oameni la vot. Pentru primarii care urlau că la ei în comună, ei fac legea. Pentru că poporul are de ce să iasă în stradă. Pentru că la un moment dat, și un cățeluș de salon pe care-l lovești cu un zâmbet ironic superior cu ziarul peste bot, se poate transforma în dulău care te mușcă.

Pentru toate astea și multe altele, Ponta a ieșit pe ușa din dos a istoriei la fel cum a ieșit pe ușa din dos a PSD, ieri seară, Iliescu.

Prima luptă a fost câștigată. Urmează multe altele. Nu s-a terminat.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Haideți la vot! Și mai repede, dacă se poate

La 7.20 am votat. Eram doar eu și membrii secție de votare.Și afară fig și miros de iarnă. Acum e...

Close