Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
PIFF 2017-animation & war -

PIFF 2017-animation & war

A doua zi a PIFF (Ploiești International Film Festival) am petrecut-o la AFI Ploiești urmărind secțiunile ”Genre Animation” și ”War Zone”. Chiar dacă au fost scurt metraje, unele au fost OK. Mai puțin finlandezii de la ”War Zone” cu filmulețul ”Gaura de vierme”. Este exemplul concret de ce poate să iasă după ce ești fumat bine și băut și mai bine. Altele realizate ok, dar cu idei arhireluate. Dar a fost per total de nota 9. Minusuri la puținele probleme tehnice și la numărul mare de spectaori (la animații, la final, eram doar patru în sală, la war zone se mai aglomerase, vreo 12). Probabil după ora opt s-a mai mărit numărul.

Foarte tare la secțiunea War Zone-”Stare de urgență, fraiere!”. Într-o zi poate am să vă povestesc subiectul 🙂

Astăzi, de la ora 14 aveți Dark Comedy (unde o să mă duc), de la ora 16 – Official Competition II, la 18 Destination Unknown, ora 20 – Official Competition III și de la 22-Lovestory Special. Adică încheiem seara cu dragoste.

Programul Oficial (că și mâine e de vizionat) îl arunc mai jos ca să vă aruncați și voi un ochi.

Să nu uit, azi de la 12.30 Screenwriting Workshop, iar de la 23.45 concert We Singing Colors. La Berăria Teatrului. Go Planet!

Siteul oficial www.ploiestifimfestival.ro

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Pif et Hercule?* Nu, PIFF 2017

Trebuie să vă anunț, ca să știți cu mic, cu mare, că la Ploiești a început de ieri Ploiești International...

Close