Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Ploiești 2030 – Un SF municipal -

Ploiești 2030 – Un SF municipal

Galactic_CityPloiești. Anul 2030. Data stelară necunoscută

 

-La alegerile pentru primărie cei doi candidați au ieșit la egalitate. Pentru prima oară în istoria administrație s-a hotărât ca cei doi să conducă pe rând câte trei luni.

-Prin accesarea de fonduri europene nerambursabile și cu ajutorul mânei de lucru siriană, supermarketul Kaufland de la Sud s-a transformat înapoi în uzină. Aceasta a păstrat numele de ”Uzina 1 Mai”, dar nu mai face sape de foraj, ci primul automobil electric românesc ce are o autonomie de cinci mai mare decât un automobil Tesla și la un preț de cinci ori mai mic.

-Datorită vânzărilor proaste ale automobilelor electrice, bugetul Ploieștiului s-a micșorat simțitor. Consilierii locali au dat drumul programului de reconstrucție a orașului ”Vechiul ce devine nou”, după ce și-au amintit că în 2015 se duseseră la fier vechi stâlpii de iluminat din 1933.

-Statuia Libertății a fost dată la topit din ea urmând să se facă un grup statuar numit ”Edili șefi în lanțurile adminitrației” ce va fi amplasat în fața primăriei.

-Din statuia Vânătorilor de la Gara de Sud se va face un pod de fier peste Dâmbu care va fi transformat într-un canal navigabil pe care vor vi bărcuțe cu pânze și lebede negre de Austria. Data exactă când se va face asta nu s-a stabilit.

-Muzeul Ceasului va fi transformat într-un cazinou concesionat tribului Apaș Lupii Gri, ce va aduce primăriei vreo 5 milioane de euro pe an. În schimb, Muzeul Petrolului va fi transformat în arest preventiv, după ce parchetele și DNA-ul și-au triplat activitatea.

-Statuia lui Caragiale pusă pe vremea lui Volosevici va fi vândută la licitație, un șeic din Abu Dabi fiind interesat să și-o monteze în curtea interioară a garajului unde-și ține colecția de mașini.

-Din nefericire, Palatul Administrativ din centrul Ploieștiului nu va fi dărâmat. Acestuia i se vor mai adăuga încă opt etaje și va fi îmbrăcat într-un vitraliu imens cu tema ”Mihai Viteazu la Călugăreni”.

-La nivelul Primăriei Ploiești s-a constituit un corp de control care va identifica alte simboluri ale Ploieștiului ce vor fi transformate în afaceri care vor aduce bani municipalității. De altfel s-a lansat și campania ”Dai la fier vechi pentru Ploieștiul tău”.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Spider Solitaire la PSD

Azi au fost alegeri la PSD Prahova (cum vă anunțam mai ieri, alaltăieri). Cine a câștigat vedeți AICI. Cum s-a...

Close