Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Proiect inedit pentru transportul în comun din Ploiești -

Proiect inedit pentru transportul în comun din Ploiești

tramvaiSperiați de reacția ploieștrnilor după terminarea lucrărilor la liniile de tramvai când transportul nu va mai fi gratuit, conducerea Primăriei Ploiești caută soluții. Salvarea poate veni tocmai de la Cluj Napoca.

Federația SHARE Cluj-Napoca în parteneriat cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca și Compania de Transport Public Cluj-Napoca anunță un proiect special dedicat încurajării lecturii. În perioada 4-7 iunie 2015, toți cetățenii care circulă cu mijloacele de transport în comun din municipiu beneficiază de gratuitate la călătorii dacă citesc o carte în autobuz, troleibuz sau tramvai.

Văzând această știre, aleșilor locali li s-au aprins ledurile care semnalizează idei. Astfel se iau în discuție următoarele aspecte:

  • Poți merge gratuit cu troleul, tramvaiul, autobuzul dacă joci o carte.
  • În troleele și autobuzele cu burduf se ia în considerare montarea unor măsuțe pentru table.
  • Traseele pot fi redenumite astfel: 101-Blackjack, 44-Șeptică, 202-Marți sau Linie, 30-Texa Holdem etc, etc.
  • Controlorii vor fi instruiți ca să nu participe la astfel de jocuri, având doar rolul de chibiți.
  • S-ar putea, dar nu este foarte sigur, ca noile tramvaie comandate pentru Ploiești să fie prevăzute cu aparate de păcănele, banii strânși intrând în conturile TCE.

Și lista e dechisă.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Close