Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Să mai râdem un pic: SECRETUL Reginei Angliei. Are legătură cu România -

Să mai râdem un pic: SECRETUL Reginei Angliei. Are legătură cu România

O știre m-a făcut să-mi dau seama că ar trebui să mă îndrept princiar spre vinurile românești. Adică, dacă Regina Angliei bea numai și numai vin românesc, ăsta fiind marele secret al longevității ei, noi suntem mai prejos? Ia fiți puțin atenți:

Marele secret al Reginei Angliei: Ce produs românesc consumă Elisabeta a II-a de ani de zile

Acesta este marele secret al Reginei Angliei. Elisabeta a II-a consumă un produs românesc de ani de zile. Regina Angliei bea de 16 ani vin românesc de când prințul Charles i-a adus prima sticlă. De atunci, regina nu mai suportă să bea un alt vin în afară de cel românesc.

Regina Elisabeta a II-a susține faptul că sănătatea ei este atât de bună datorită vinului românesc. Aceasta consumă un pahar la micul dejun, apoi unul sau două la prînz și după ceaiul de la ora cinci, schimbă vinul roșu din zona Vrancea cu unul alb. De asemenea, regina mamă încheie seara cu câteva cupe de argint cu vin.

După ce vistieria Angliei a fost puternic afectată de consumul ridicat de vin de către regina Angliei, aceștia au cerut diverșilor cercetători să afle de ce este vinul atât de bun, chiar prelungind viața. Conform doctorulzilei.ro, în urma unor analize s-a constatat că rezultatele sunt uimitoare și că solul este unul imposibil de reprodus.

-sursa: stiripesurse.ro-

Se pare că regina le cam trage la măsea. Un pahar la micul dejun, unul sau două la prânz, iar după five o’clock-ul de rigoare trece de la roșu la alb, musai în cupe de argint. Nu-i cam mult? Mă rog, la cât e de regină poate să se mute și în crama de la castelul Windsor.

Păi de aia cumpără Charles pământ în România, încearcă să reproducă solul. Sau, God save the Queen, nu cumva îl cară pe ascuns în Anglia? Ia să fim atenți!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Dacă tot am făcut recenzie la ”Blade Runner 2049”, iată cum ar arăta ”Blade Runner Ploiești 2018”

Ultimul post de ieri a fost despre filmul ”Blade Runner 2019”. Așa că azi, m-am gândit că s-ar putea face...

Close