Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Se întâmplă la Vaslui: procurori DNA în stare de șoc după ce un flagrant a eșuat. Iată motivele -

Se întâmplă la Vaslui: procurori DNA în stare de șoc după ce un flagrant a eșuat. Iată motivele

pi-9-12-300euro-26_efh2Procurorii DNA sunt în stare de șoc după ce un flagrant ce s-a încheiat altfel decât sperau. Un funcționar public ce trebuia să primească un plic în care se aflau 10 bancnote de 100 de euro marcate cu cuvântul ”șpagă”, a refuzat mita. Ba mai mult decât atât, acesta i-a dat omului de afaceri ce îi oferise plicul, 300 de euro ca taxă anti-mită. La verificările ulterioare, pe banii respectivi era inscripționat ”anti șpagă”.

”M-am săturat să vină unul, altul la mine să-mi ofere o sumă de bani, mulți, puțini, pentru cine știe ce servicii. Așa că în loc să le iau banii, le dau eu bani ca să se ducă învârtindu-se.”, a declarat funcționarul public pentru un post de televiziune.

Omul de afaceri care a încercat să dea mita a fost văzut după două ore cu buza spartă și un ochi umflat. Cauzele sunt necunoscute.

Procurorii DNA n-au vrut să facă nicio declarație.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Ploiești 2030 – Un SF municipal

Ploiești. Anul 2030. Data stelară necunoscută   -La alegerile pentru primărie cei doi candidați au ieșit la egalitate. Pentru prima...

Close