Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Semifabulă cu un bordel* -

Semifabulă cu un bordel*

bordel2Într-un oraș de provincie, frumos, dar prost administrat, cu străzi pline de gropi și clădiri cenușii ca o hoardă de șobolani flămânzi, conducerea urbei a hotărât să facă cel mai mare și mai fițos bordel pe care-l văzuse omenirea de la descoperirea focului, roții și grătarului. Nu s–au uitat la bani, chit că oamenii dârdâiau iarna de frig și tremurau tot anul de foame, chit că gropile din asfalt deveniseră majoritare, chit că… Și s-a făcut. Mare cât să ai impresia că-l vezi din spațiu (nu, nu se vede și nici Marele Zid Chinezesc nu se vede, e doar un mit).

Și printr-un decembrie când soarele avea dinții și-n încărcătoare erau gloanțe, a scăpat orașul ăla de eternul primar care făcuse bordelul ăla mare și frumos. Să se facă un super, mega spital? O super mega bibliotecă? O super… Dacă mai scriu super de multe ori vine Superman și mă dă în judecată. După cum ați ghicit, tot bordel se făcu. Și rămase așa până în prezentul pe care îl trăim cu mic, cu mare.

Și azi, când gropile-s cam la fel și cenușiul șobolan se împletește precum cosița lui Ileana Cossânzeana cu știrile de la ora cinci, în marele bordel a fost adusă o matroană nouă. Îi plac mașinile, motocicletele și căsătoriile multiple. Și ca orice matroană, are și ea o hooker preferată. Care îi dă mai mult din câștiguri decât celelalte prestatoare. Iar ca orice matroană bună și serioasă, când clienții sunt răi cu micuța protejată, chiar dacă au dreptate, intră în ei ca mărfarul în tunel. Lătrând la bec precum la lună. Iar colegele de stabiliment fac un zid strâns și unit ca nu cumva aia mică de respiră greu și minte ușor să ajungă la bulău. Și să nu mai aibă parte de dulău ciolan.

Dar uită matroana că-n timp ce se dă fată mare, i se scurge fardul de pe față și îi sar din poșetă dildourile și apare în toată splendoarea ei de cabotină ce e. Și toată lumea se uită cu silă și-și spune ”ce urât îmbătrânesc unii”. Și-ncep clienții să se rărească și la un moment dat, când bordelul intră pe pierderi, aia mică și fâșneață o să-și caute altă matroană sau alt stabiliment sau se face fată cinstită și-și deschide un centru de copiat acte în Militari.

OK-Pentru că ați ghicit peronajele vă doresc o zi plăcută și să aveți parte de o pizza cu de toate.

*am pus în titlu bordel pentru audiență 🙂

 

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
7 lucruri neștiute despre votul din Parlament privind imunitatea lui Ponta

Mai mulți deputați de la putere și de la opoziție s-au îmbogățit pete noapte când prețul mirului a explodat la...

Close