Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Am socializat la Boccaccio -

Am socializat la Boccaccio

Pentru cine nu stie, Boccaccio este fostul restaurant Bulevard din Ploiesti. Dar cum acuma la noi in Romania exista pizzerii, tratorii, puburi, loungeuri, merge si Boccaccio. Locatia este aranjata cu gust, mancarea e ok. Am ajuns acolo nu pentru ca as fi castigat la Loto ci pentru ca, asa cum se face la sfarsit de an, presa este invitata de politicieni sau partide la cate o masa si-un pahar ca sa socializam. De data asta a fost vorba de senatorul PSD Iulian B?descu, candidatul USL la primaria Ploiesti.

Am tras 100 de uischianu, am bagat niste aperitive, am discutat cu colegii diverse, am avut parte si de colindatori. Totul ok. La o ora de la venire imi luam zborul spre alta locatie unde eram asteptat asa ca nu va pot spune cum a fost friptura. Sa vedem ce partide/politicieni mai organizeaza ceva, nu de alta dar e bine de stiut cum mai arata carciumile de fite ale orasului plus ca de la anul intram in campanie.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Prima ninsoare in Ploiesti

Iata ca a venit si la noi iarna.

Close