Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Știre despre polițiști. Varianta de Bălți -

Știre despre polițiști. Varianta de Bălți

politia-patrulareIau prin metoda Ponta (CTRL+C, CTRL+V) următoarea știre. Atenție la cuvintele/frazele bolduite. Articolul l-am plagiat de AICI.

Exemplu demn de urmat. Ce au făcut doi polițiști după ce au tras pe dreapta un șofer

Un șofer, în vârstă de 25 de ani, originar din Bălți, a fost stopat de un echipaj al poliției de patrulare. Tânărul care se afla la volanul unui automobil de model „BMW 730” conducea inadecvat, vorbea incoerent și avea o reacție întârziată la tot ce se petrecea în jur, având comportamentul specific unei persoane în stare de ebrietate narcotică. Fiind condus la Dispensarul Narcologic, acesta a refuzat orice examinare medicală. Totul s-a întâmplat pe 7 decembrie, în jurul orei 00.05, în municipiul Bălți.

Mai mult, șoferul a prezentat polițiștilor certificatul de înmatriculare al mașinii sale cu semne vizibile de falsificare. În ziua următoare, el a încercat să ofere mită angajaților INP în sumă de 3.000 de lei, pentru a nu fi atras la răspundere și pentru a nimici actele false.

Inspectorii de patrulare au chemat însă grupa operativă, care l-au reținut pe șofer în timp ce transmitea banii.

Șoferul este cercetat penal și riscă închisoare de până la 6 ani cu amendă în mărime de până la 80.000 de lei. Pentru refuzul, împotrivirea sau eschivarea conducătorului mijlocului de transport de la testarea alcoolscopică, de la examenul medical în vederea stabilirii stării de ebrietate şi a naturii ei sau de la recoltarea probelor biologice în cadrul acestui examen medical, bărbatul mai riscă o amendă în mărime de până la 13.000 de lei cu privarea de dreptul de a conduce mijloace de transport pe un termen de la 3 la 5 ani.

Totodată, în cazul în care expertiza va stabili că certificatul de înmatriculare al mașinii este fals, șoferul riscă să fie sancționat și pentru acest fapt. Menționăm că anterior bărbatul a mai fost certat cu legea pentru acțiuni similare.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Pentru…

Pentru toate minciunile ordinare. Pentru filmatul străzii cu spatele la românii care stăteau înghețați la coadă ca să voteze. Pentru...

Close