Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Terra – the final frontier -

Terra – the final frontier

oblivionNe trezim frumușel, ne întindem, un mic dejun și… duminică. Ce senzație plăcută! Umbrită numai de faptul că mâine-i luni. Dar, ca să scăpăm pentru moment de această senzație neplăcută vă invit la film: Oblivion. Cu Tom Cruise în rol de tehnician reparator de drone. Drone care păzesc niște instalații de pe Pământ. Că numai alea au mai rămas după atacul unor extratereștrii care-au aruncat Luna în aer și s-au pus cu răul pe pământeni. Care au folosit armele nucleare ca să se apere și acum Terra e de neînlocuit, toată omenirea, câtă mai era mutându-se pe o stație spațială. Mă rog, film SF, așa de duminică.

Prietenul nostru Tom avea vise despre pământul de dinainte de războiul cu extratereștrii, își făcuse el o căsuță departe de ochii șefilor unde asculta discuri vechi și căra cărți și alte lucruri. Sună familiar, n’est pas? Și că tot vorbim de lucruri, ele nu stau așa cum credeți. Se va dovedi că extratereștrii nu-s extratereștrii, stația spațială e cu totul altceva, iar Tommy boy va salva încă o dată planeta (mă rog, ce mai rămase din ea).

Pe ansamblu filmul e bun, are vreo două, trei răsturnări de situație, finalul este răsucit ca să fie totuși cu happy end, să nu plângă sala. Nota 8 și ziua de luni va părea mai suportabilă.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Senzațional de uimitor! Acum poți să-l iei pe Jackie Chan acasă la tine

De ieri, dacă sunteți fani Jackie Chan și n-aveți răbdare să-i de Pro tv-ul filmele pentru a 14 a oară...

Close