Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Tom se bate cu alienii. Iar și iar și iar și... -

Tom se bate cu alienii. Iar și iar și iar și…

Edge_of_Tomorrow_PosterAvem una bucată Tom Cruise care la vârsta lui arată de parcă s-ar fi scăldat în sânge de virgine hawaiene și ultimul său film. Edge of tomorrow. În timp ce omenirea se bate cu niște alieni nemiloși, Tom al nostru e un milităroșel care ține la pielea lui și se ocupă de dat cu gura la promovări de arme și alte chestii. De luptă nu să n-audă, că-l ia cu curent la ceafă.

Și vine momentul să fie trimis la bătălie. Și refuză. Și este declarat dezertor, degradat și trimis în prima linie. De precizați că soldații luptau cu un fel de schelet/armură de metal pe ei prevăzut cu pușcoace, pușcoace, pușcoace. Și vrând, nevrând eroul nostru se avântă în luptă, sare un alien din ăla pe el, dar reușește să-l facă terci înainte de a muri sfârtecat în explozie. După care… se trezește din nou cu o zi înainte de luptă. Și moare. Și iar se trezește. Și … hai că ați priceput.

Explicația din film e că sângele alienului ce l-a împroșcat i-a dat o putere specială, iar alienii erau conectați la organismul șef care tot repeta ziua ca să decimeze rasa umană. Iar bietul Tom trebuie să linșeze barosanul. Și de aici v-ați prins: devine un warrior șmecher, rade alieni cum rade pinguinu pește pe banchiză și se apropie de țelul propus. Să vedeți și cum se mișcă cu armura aia pe el, tremură cinemaurile de emoție. Apare și gagica în peisaj jucată de Emily Blunt (tanti, vezi că gagiul are 52 de ani), iar finalul este… de descoperit. Hai fuga la cinema. Nota 8,30.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Natură sucombată cu mașina …itiei Comunitare

De atâta căldură s-a decojit și autocolantul de pe mașina Poliției Comunitare. Sau o fi avut, Doamne ferește, vreun accident?

Close