Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Un alt specialist în presă: Mircea Roşca -

Un alt specialist în presă: Mircea Roşca

Pentru cine nu ştie cine-i Mircea Roşca vă spun imediat. E preşedintele interimar al PNL Prahova. Şi ca orice preşedinte care se respectă, domnia sa se pricepe la multe lucruri. Cred că poate avea o părere pertinentă în ceea ce-l priveşte pe bosonul Higgs. Dar nu de bosoni vorbim acum.

Vorbim de faptul că s-au făcut alegeri la PNL Ploieşti şi după alegerile astea mai mulţi membrii nemulţumiţi au făcut niscaiva scandal. Cum că unii n-au fost lăsaţi să voteze, cum că s-a schimbat urna cu tot cu voturi mai ceva ca-n Las Fierbinţi etc, etc. Şi o parte a presei a scris de chestiile aste.

Prin urmare Mircea Roşca s-a simţit obligat să iasă într-o conferinţă şi să atragă atenţia părţii aleia de presă că e mică şi nesemnificativă. Plus alte elemente de discurs din care nu se prea înţelege nimic.  Îl vedeţi în toată splendoarea lui de preşedinte AICI.i

Omul se crede încă la Comarnic, iar faptul că un articol de pe un site are 35 sau 100 de vizualizări (ca să-l cităm pe acest David Randal al Prahovei) nu face ca frauda la nişte alegeri de partid (dacă a existat) să dispară. Ştiu cum se fac alegeri prin PNL, dar nu ăsta e subiectul. Subiectul este că orice politician cocoţat pe un scaun crede că i se cuvine să atragă atenţia sau să “certe” partea aia a presei care nu-i convine. Şi că ar merita tras puţin de scaunul ăla prezidenţial. Chiar de presa aia mică şi neobiectivă (în accepţiunea acestui liberal cu purtări de pesedist (s-a intoxicat de la fraţii din USL)).

PS. Mircea Roşca vorbeşte despre presă la fel cum vorbeşte prietenul său Crin Antonescu engleza. Adică prost.

PS1. Recomand domnului Roşca să lectureze de acum încolo doar Playboy ediţia ungară.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
S-a fâsâit şi promisiunea din campanie cu “pensia municipală”

Încă o dovadă că ce se promite în campanie nu e musai să fie şi realizat după. Pensionarii ploieşteni s-au...

Close