Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Un Bou(rean) și un milițian -

Un Bou(rean) și un milițian

Polițiștii opresc o mașină în trafic. Șoferul OK, pasagerul din dreapta lemn de beat. Când să plece, lemnul ăla beat le dă niște claxoane și le arată semnul victoriei, varianta prescurtată. Polițiștii, știind că e beat, se sesizează și, mâhniți în amorul propriu, se întorc la mașină. Ala ruptu în guriță nu se lasă. Că dacă-i bal, bal să fie. Sau spital după cum s-a constatat ulterior. Îi trage polițitului niște urări neaoșe, îi babardește un degețel sau două cu portiera și-l amenință că-i taie pensia. Tragedie antică grecească. Sala e în suspans. Ce face polițistul milițianul. Se încordează și el că doar e organ. Și în loc să-l tragă din mașină, să-i pună brățările, începe circul. ATENȚIE: e vorba de un pingion violent rupt de beat și niște polițiști treji și purtători de uniforma statului. Iar miezul dintre ei, cum ziceam, în loc să-l facă pachet și să-l bage undeva să se trezească din beție, pune paie pe foc. Adică mă lași fără pensie? Io- mai șmecher. Am pile la teveu, te bag pe sticlă. Iar matolul ce face. Îi dă una la generator milițianului. Care, de durere îi f**e una-n gingii de-l pune jos. Mike Tyson de la IGPR. După care urmează cătușele și ATENȚIE 2: îl duc la secție, chiar de avea botul spart și mai întâi probabil trebuiau să cheme o ambulanță sau să-l care pe tembel la spital. La secție lu ăla i se face rău și ajunge la spital. Polițistul se dă victimă și erou, apar filmări din două unghiuri, polițistul etalon Godină îl felicită pe Upercut Police, nenorocitul a căpătat cea meritat.

Desigur e grav când lovești un polițist și când în loc să faci ce zice legea te apuci să te dai Robin Hood și tu de fapt ești J&B. Dar același lucru e valabil și pentru milițianul degrabă lamenator și iubitor de tv. Nu așa se procedează. Dar așa e când de o parte ai parte de un Bou(reanu) și de altă parte de un milițian. Se lasă cu sânge și vaiete. E o țară minunată, iar polițiștii adevărați nu pot decât să blesteme că încă o dată imaginea lor e făcută praf. Și da, sunt de acord că polițțiștii nu sunt îndeajuns de protejați în fața specimenelor bete și violente. Dar de milițieni, pe noi cine ne protejează?

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
La TCE lucrurile sunt nasoale, DAR…

RATP și mai târziu TCE a fost ani buni o văcuță bună de muls. Nu dădea ea lapte prea mult,...

Close