Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Vedete goale la pachet. Mai dorește careva? -

Vedete goale la pachet. Mai dorește careva?

nudeHackerul sau hackerii care au scos la liber nurii vedetelor vor fi cei mai aplaudați pușcăriași. Dacă-i baga FBI-ul la bulău o să fie mai șmecheri ca Al Capone et CO.

Trei chestii (în afară de aia de mai sus): 1. Ne numim ființe superioare, zei peste mama natură, rupem cu gesturi de nobili florile de colț, aruncăm cu o mișcare studiată din încheietură petul în râu, împușcăm mistrețul doar să vedem cum îi sare creierul pe rât. După care băgăm niște hamburgheri plini de e-uri, m-euri și l-uri, dăm pe gât niște alcool, fumăm, prizăm, jucăm un poker pe bani. Iar după aia fugim la casele cu felinar roș, iar ăia mai nenorocoși rup redtubele. Suntem suma viciilor noastre, hai să nu ne mai autovrăjim că nu vrem să le vedem pe vedetele alea în costumul de botez.

2. Tu vedeto care acum îți dai cu pumnișorii în cap… Dacă-ți faci poze nudă precum Adrodita sărind din valurile mării, nu le pune pe net. Never, ever. Ține-le pe un stick, cd în seiful tău ăla de vedetă unde-ți pui seara bijuurile și dildoul Bvlgari. Din când în când te poți uita la ele cu bărbătușul, amantul sau de una singură.

3. Nici un sistem nu e infailibil. Mai devreme sau mai târziu, unu mai deștept îl sparge și fură. De aia, vedeto care acu îți plângi de milă ai seif. Dar nu te încrede nici în ăla. Mai bine, dacă ai poze cu tine nudă, dă-le că ți le țin eu.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Cronica unui vot anunțat – Piesă într-un act la CJ Prahova

Scena: Sala de 200 de locuri din Palatul Administrativ. Caniculă. Consilieri și consiliere, ziariști, directori de instituții subordonate. Ceasurile 15....

Close