Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Where the fuck is local police? -

Where the fuck is local police?

Am şi eu o întrebare de 10 puncte: la ce foloseşte Poliţia Locală? În afară să amendeze vânzătoarele de şosete flauşate şi băbuţele care vând două fire de mărar pe trotuarul din faţa pieţei.

Pe ţiganii care cerşesc FIX în centrul Ploieştiului îi vedeţi? Sau o frecaţi cu abnegaţie şi respect plini de bucurie că aveţi pulan şi girofar? De ce vă luaţi banii? Să dirijaţi circulaţia în oraş? Păi asta o fac cu succes poliţaii de la rutieră. Voi de ce existaţi?

Azi, 2 octombrie anno domini 2012, ora 10.00, în staţia de la Galerii călătorii (ăia de se duc la muncă şi-şi plătesc taxele şi impozitele ca să vă luaţi voi salariul) erau agresaţi de două ţigănci care cerşeau. Şi nu e prima dată. La fel se întâmplă în faţă la Omnia, în faţă la Mc Donalds. Data viitoare o să filmez ca să nu ridicaţi din umeri zicând că nu există aşa ceva.

Hai la muncă, n-o mai frecaţi aiurea prin oraş. Dacă nu, mergeţi în pana mea la cules de căpşuni în Spania. Inutililor!

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Fel de fel

Gazeta prahovei 11 iulie 1914

Close