Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /homepages/18/d375815872/htdocs/zumzum/wp-includes/pomo/plural-forms.php on line 210
Ziua a 2 a la proteste -

Ziua a 2 a la proteste

Duminica pe la ora doua trecute fix mi-am luat aparatul si m-am dus in fata prefecturii sa fac material pentru site. Pe la 3 erau deja vreo suta de manifestanti. Jandarmii linistiti, frigul la fel de frig, steaguri si pancarte.

Pe la 3 jumate am facut o escala pe acasa cu gandul sa ma intorc la 5 cand veneau cei ce se anuntasera pe facebook. Pe la 5 jumate se dublasera, erau cu alte cuvinte vreo 200. Cativa tineri mai stingheri de grosul grupului strigau din cand in cand organizat.

In momentul cand Antena 1 a inceput sa filmeze m-am bagat si eu cu blitzul. Moment in care mania proletara m-a ajuns. Un mos urlator imi cerea legitimatia “in calitate de cetatean” ca el fiind un curajos revolutionar se temea ca-s de la SRI. Vazand ca mancase trompete plus ca-l seconda altul le-am aratat legitimatia de presa numa sa taca din gura. Dupa care am facut poze mai departe. Pe la 6 am plecat, iar la 7 jumate mai erau vreo 10 tineri care strigau. Restul se retrasesera la casele lor.

Din cate am aflat, galeria Petrolului s-a dus la Bucuresti n-a servit Ploiestiul. Sa vedem ce va fi azi.

Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Read previous post:
Close